Home | Skrill – Regisztrációs segédlet magyarul
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

Skrill – Regisztrációs segédlet magyarul

Skrill (Moneybookers) egy internetes tranzakciókezelő vagy más néven pénztárca, melynek segitségével feltöltheted az online számláidat, küldhetsz pénzt barátaidnak, ismerőseidnek, valamint különböző átutalásokat végezhetsz, illetve használhatod online vásárlásra is és az Internetes pénzforrásaid, bevételeid kifizetésére is. Sok Online munkáltató használja a Skrill-t a jól megérdemelt jövedelmeink kiegyenlítésére.

A Moneybookers-t 2011 szeptember 28.-tól átnevezték Skrill-re.

A Skrill (Moneybookers) használata nagyon egyszerü. Alig pár lépés alatt olyan hasznos műveleteket végezhetsz, melyek más megoldásokkal több napba is belekerülnének. Bár a regisztráció végtelenül egyszerű, de szeretnénk a rövid instrukciónkkal segítséget nyújtani, hiszen nem mindenki tud alapfokon sem angolul. Kövesse a lépéseket az alábbi lenyíló menük segítségével.

A Regisztráció menete

[accordion open=”2″] [accordion-item title=”Első lépés – Skrill fiók megnyitása”]

skrill-regisztráció 

1- Lépjen fel a skrill honlapjára (Klikk ide), majd a betöltődő honlapon a “Sign Up” gomb megnyomása után a fenti kép fogja fogadni. Válassza ki ,hogy melyik országban él (country of residence) , Magyarország esetében ez természetesen Hungary lesz- és jelölje meg, hogy milyen nyelven akarja használni a skrill -t!

2- Mivel magyar nyelv nincs ,ezért az english-t jelöljük! Válassza ki, hogy magánemberként akar számlát nyitni (Personal account) vagy Üzleti célra regisztrál (Business account)!

2b- Mindkettőnél kiválasztahatja, azt, hogy ha máris igényelni akarsz dombornyomott bankkártyát (I want apply for the skrill mastercard), de ezt később is megteheti. Ebben a leírásban a “Personal account” -ról kapsz részletes leírást.

3- Majd klikkelj az adott számlatípushoz tartozó “SIGN UP” feliratra!

[/accordion-item] [accordion-item title=”Második lépés – Töltse ki a skrill regisztrációs űrlapot!”]

Az alábbi képen láthatóak a személyes adatok magyar megfelelői, amiket értelemszerűen kell kitölteni Önnek is. (Tipp: Ha nem látja jól a képet, akkor klikkeljen rá, majd klikkeljen még egyszer a képre a nagyításhoz.) Amikor kész van a saját űrlapjának kitöltésével, akkor a végén kattintson az “Accept and create account” gombra a továbblépéshez.

skrill-regisztráció2

[/accordion-item] [accordion-item title=”Harmadik lépés – Regisztrációt megerősítő Email”]

Gratulálok, ennyi volt az egész. Az Ön fiókja ezennel elkészült, már csak az aktivációs linkre kell klikkelnie, amit a regisztrált Email címére küldenek el. (Tipp: Ellenőrizze Email fiókját, ha nem találja az aktiváló linket esetleg nézzen be a “spam” mappájában is.)

[/accordion-item] [accordion-item title=”További lépések – Verifikáció, feltöltés”]
A bankszámlaszámát a következőképpen tudja regisztrálni. A “My account” menüt választva az “Account status” csoportban a “Bank account” melletti “Add” linkre kell kattintani. A megjelenő űrlapon a Country Hungary szerepeljen. Az egyetlen mezőbe az Ön számlaszámának az első 8 számjegyét kell beírni. Ebből a skrill felismeri melyik bankhoz tartozik. A Next-re kattintva, a következő oldalon kell begépelnie a számlaszáma fennmaradó részét. Ismét Next gomb és ezzel is készen van.
 
A virtuális számlájának pénzel való feltöltése is nagyon egyszerű. Bejelentkezés után az “Upload funds” fülre kattintva, jelülje be a “Bank transfer”-t. Ekkor láthatja, hogy mely számlaszámra kell teljesítenie az átutalást. A pirosan írt “reference” nagyon fontos, ez a szám azonosítja Önt, ebből derül ki milyen virtuális számlára szeretne befizetni. Nagyon fontos, hogy csakis olyan számláról érkezhet átutalás amely az Ön nevén van! Azaz a skrilles névnek és a számlatulajdonos nevének meg kell egyeznie! Ez is kész!
[/accordion-item] [/accordion]
Ha már van skrill-ico fiókja, akkor elkezdheti böngészni az oldalunkon található letesztelt és megbízható pénzforrásokat, internetes jövedelemszerzési lehetőségeket.
Vagy regisztráljon PayPal elektronikus pénztárcát is, amely a Skrill-hez hasonló Online Bank és szintén sok cég használja online keresetek kifizetésére.