Home | Pénzforrások | Játék | 500 Forint a regisztrációért – GruppenLotto – folyamatos pénzkereset!!
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

500 Forint a regisztrációért – GruppenLotto – folyamatos pénzkereset!!

 Nem, nem kell lottóznod ahhoz, hogy pénzt keress!! Bár azzal is tudsz, nem keveset!

A GruppenLotto előregisztrációs időszak a legjobb alkalom arra, hogy később valódi, rendszeres kiegészítő jövedelemhez juss. Olvasd el figyelmesen ezt a részt és ismerd meg, hogyan profitálhatsz néhány egérkattintással.

Ha most kitartó vagy és megfogadod tanácsainkat, később jelentős, rendszeres bevételed lehet, amit szabadon játékra fordíthatsz fagy felvehetsz.

Aztán, egyből

Lehetőséged van másokat is meghívni, így utánuk 10% jóváírást kapsz. Ez egy teljesen megszokott dolog, affiliate jutaléknak hívják. Az affiliate szó eredetileg azt jelenti, hogykapcsolatot létesíteni valakivel. Esetünkben ez azt jelenti, hogy te lehetővé teszed valakinek, hogy megkapja az 500 Ft kezdő bónuszt. Ezzel ő részt vehet egy remek csoportos lottó játékban. Mivel az illető a segítségeddel talált ránk, ezért mi folyamatosan 10% jutalékkal ismerünk el téged. Így mindenki jól jár: mi játékosokat kapunk, te pedig pénzt.

Te is idekerültél valahogyan és regisztráltál, vagy fogsz. Ugyanígy a barátaid, ismerőseid, weboldalad, blogod látogatói is ide fognak kerülni és regisztrálnak majd, ahogyan Te is. Ennek anyagi előnyeit akkor élvezheted, ha az általunk adott terjesztési módokat és linkeket használod. Ezzel kapcsolatban a reklámozd oldalon találsz pontos útmutatást. Mások meghívásához természetesen nagy segítség a kezdőbónusz, amit úgy adunk, hogy nem kell hozzá befizetni semmit. Ilyen kedvező ajánlat csak nagyon ritkán van. Ki sértődne meg azon, hogy kap 500 Ft-ot?

Mit jelent pontosan ez a 10%?

A 10% rögtön jár neked az általad hozott játékos bónusza után, valamint az általa eljátszott valódi pénz után is. (Jelenleg még az előregisztrációs időszakban vagyunk, így nem lehet pénzt befizetni. A játék indulásakor természetesen arra is lesz lehetőség, így jobb ha minél több, később potenciálisan befizető játékost gyűjtesz! A teljes körű szolgáltatás 2015. május 31-én indul.)

A valódi befizetések után valódi pénzt kapsz, ami eljátszható, vagy fel is vehető, míg a bónuszok után bónusz pénzt kapsz, ami nem vehető fel, csak eljátszható.

Meddig jár a jutalék? Mikor kapom?

A jutalék addig jár, ameddig az általad ajánlott játékos regisztrációja él. Addig ugyanis az összes általa eljátszott pénz 10%-a rögtön téged illet és jóváíródik az itt vezetett belső számládon. Ezidőbeli megkötés nélkül jár neked. A lottó játék folyamatossága és alacsony ára miatt a játékosok általában évekig, évtizedekig játszanak, így te is ennyi ideig kapod majd a jutalékodat. (Akik járatosabbak a hasonló jutalék fizetési rendszerekben, azok tudják, hogy az időbeli korlát nélküli jutalék milyen ritka és micsoda kincset ér!)

Egy általad hozott regisztráció akkor válik játékossá, amikor a személy visszaigazolja a jelentkezését és ezzel megkapja az induló bónuszt. Ebben a pillanatban kapod meg Te is az induló bónusz utáni 10% jutalékot.

Fontosnak tartjuk a sebességet. A valódi pénz jutalékok a játékosaid befizetését követőenszintén azonnal jóváíródnak a belső számládon. Nincs havi összesítés, nincs levonás, nincs felesleges várakozás, nincs elvárt forgalom, vagy kötelező befizetés. Semmi más sincs, csak feléd áramló pénz. A dolgok azonnal történnek. A pénzedből így azonnal játszhatsz, de kérheted akár a teljes összeg átutalását is bármikor, mi pedig kifizetjük neked a következő munkanapon.

Hogyan tovább?

Először is regisztrálj fel ITT,  amiért 500 forintot (külföldiek 2 dollárt) kapsz azonnal a számládra.>>>

Ha már csatlakoztál, akkor nincs más dogod, mint követni azt, amit a regisztrációd során írtunk. Regisztráció után teljesen kész vagy arra, hogy valódi pénzt keress a GruppenLotto-val.

További segítséget, tippeket találsz a GruppenLotto Reklámozd! oldalunán.

Ha saját weboldalad, blogod, e-mail listád van, akkor a pénzkereset még könnyebb! A webmestereknek szóló leírás segít ebben a GruppenLotto oldalán, miután regisztráltál.

Sok sikert! Cselekedj most és keress sok pénzt játékosan!

Regisztrálj még ma, és hívd meg az ismerőseidet, hogy ők is megkapják az 500 forintot, ahogy te is amikor csatlakoztál>>>

Aztán később lotózz is ha van kedved kísérteni a szerencsédet.fb-promo-gruppenlotto

Bizonyára sok olyan tanácsot adtál, sok olyan terméket és szolgáltatást reklámoztál már másoknak, amiből te nem kerestél pénzt. AGruppenLotto-val ez másképp lesz!

Más emberek meghívásának előnyeit a fentebb tekintettük át, itt azokat az eszközöket mutatjuk be, amelyekkel hatékonyan reklámozhatod az oldalunkat és ezzel felépíthetsz egy olyan játékos bázist, ami rendszeres, jelentős bevételt eredményezhet.

Segítünk reklámozni

Hatékony és egyszerű eszközöket dolgoztunk ki, hogy néhány kattintással sok ismerősödet érhesd el. Miután minden sikeres ajánlásod után élethosszig tartó jutalékot fogunk fizetni, ezért nem mindegy, hogy mennyire vagy gyors és hatékony.

Az alábbi két eszközünket rendkívül egyszerűen és azonnal használhatod, melyeket regisztrációd után a GruppenLotto oldalán találod:

  • Előre gyártott Facebook megosztások
  • Előre megfogalmazott meghívó küldése e-mailben a mi rendszerünkből
  • Azonnal továbbküldhető e-mail üzenet biztosítása

További eszközök

Az itt bemutatott Facebook megosztás és e-mail meghívó használata semmilyen komolyabb hozzáértést nem kíván meg a részedről. De ezek mellett további eszközök is rendelkezésedre állnak. Amennyiben a teljes palettára kíváncsi vagy, akkor Regisztrálj majd pedig Webmestereknek oldalt olvasd el a GruppenLotto oldalán olvasd el.

Mit tegyél most?

Regisztráltál már? (1 perc kb.) Ha még nem akkor itt tudsz>>>

Majd, az összes eszközt, gyors használati leírásával együtt megtalálod az Eszközeim menüpontban (A GruppenLotto oldalán).

Szerezz minél több saját játékost, kapd meg utánuk a 10% jutalékot és részesedj az általuk később befizetett pénzből is. Talán hihetetlen, de 10 perc alatt meg tudod hívni az összes ismerősödet a címtáradban és még néhány Facebook megosztás is belefér. Minél többet dolgozol most ezen, annál jobban fogsz majd járni a 2015. május 31-i indulást követően, ezt megígérhetjük!

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*