Home | Pénzforrások | Linkrövidítés | Linkek rövidítésével is tudsz pénzt keresni | Adf.ly shrinker
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

Linkek rövidítésével is tudsz pénzt keresni | Adf.ly shrinker

 Ez a pénzforrás azok számára a legkifizetődőbb, akik weboldallal rendelkeznek, vagy fórumoznak és sokszor osztanak meg linkeket. Az adf.ly segítségével a linkre történő kattintások után pénzt lehet keresni. 

Működése nagyon egyszerű. A megosztani kívánt linket lerövidítjük egy ilyenre: adf.ly/p0wu4, és ezt a lerövidített linket osztjuk meg weboldalunkon, fórumokban, Emailben, vagy szinte bárhol.  Ez senkiben nem okoz kárt, nem vírusos – egyszerűen ki kell várni 5 másodpercet, hogy továbbléphess (SKIP AD>). Az alapötlet nagyon jó! Annak ellenére, hogy nem tesz kárt a felhasználókban a facebook.com-on nem lehet használni a linkeket, mivel tömegesen elárasztanák a közösségi oldalt a felhasználók, amely a facebook minősig romlásához vezetne, csupán ezért nem lehet facebookon használni, de az oldalak túlnyomó többségén kifogástalanul működik.

Két fajta hirdetési opció közül lehet választani

– 5 másodpercet kell várnod majd a SKIP AD gombra klikkelni, hogy megtekinthesd a linket (többet fizet); ez így néz ki:

Például: A pénzforrások weboldala>>

vagy egy vicces youtube videó>> 

 

Egy keret veszi körbe a honlap tartalmát, melyet bezárhatsz (kevesebbet fizet); ez így néz ki:

Például egy vicces kép>>

vagy egy másik vicces youtube videó>>

Az adf.ly weboldala nagyon könnyen kezelhető, még aki alig tud pár szót angulol annak is. Megbízhatósága terén az élen jár, hiszen azonnal és mindig kifizeti a megkeresett összegeket. 5 dollár a kifizetési limit, amelyet PayPal-ra, Payoneer-ra, vagy Payza-ra lehet kikérni.

REGISZTRÁCIÓ

Egyszerűen kattints a következő linkre és egy rövid regisztráció után máris elkezdheted a linkrövidítéseket. Minél többet készítesz és osztasz meg, annál nagyobb lesz a bevételed. Használd és légy kreatív, mert számtalan módja van annak, hogy elkezdj ezzel a lehetőséggel pénzt keresni a letöltési linkeken keresztül a fórumokon át a videómegosztókon keresztül. A legjobb eredményt természetesen akkor lehet elérni, ha értékes tartalmakat csatolsz a lerövidíteni kívánt linkhez.

Regisztráljon ITT>>

 Ez a pénzforrás azok számára a legkifizetődőbb, akik weboldallal rendelkeznek, vagy fórumoznak és sokszor osztanak meg linkeket. Az adf.ly segítségével a linkre történő kattintások után pénzt lehet keresni.  Működése nagyon egyszerű. A megosztani kívánt linket lerövidítjük egy ilyenre: adf.ly/p0wu4, és ezt a lerövidített linket osztjuk meg weboldalunkon, fórumokban, Emailben, vagy szinte bárhol.  Ez senkiben nem okoz kárt, nem vírusos - egyszerűen ki kell várni 5 másodpercet, hogy továbbléphess (SKIP AD>). Az alapötlet nagyon jó! Annak ellenére, hogy nem tesz kárt a felhasználókban a facebook.com-on nem lehet használni a linkeket, mivel tömegesen elárasztanák a közösségi oldalt a felhasználók, amely a facebook minősig romlásához…

Értékelés

Nyelve: angol, német, portugál, kínai - 85%
Referálás: Van - 100%
különböző országok különböző bevételek - 80%
Kifizetési limit: 5 dollár - 75%
Pénz kikérés módja: Paypal, Payoneer, Payza - 100%
Pénzkereset: Sok látogatóval szépen lehet keresni - 75%
Összhatás számunkra - 80%

85%

Szuper

Összegzés: Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy az adf.ly linkrövidítő oldala nem terjeszt vírusokat, megbízhatóan fizet. Ha angol nyelvű weboldalad van, vagy ilyen területen osztod meg a linkjeidet, akkor még több pénzre tehetsz szert. Légy Kreatív, használd ügyes az adf.ly-t.

User Rating: 4.4 ( 1 votes)
85

1 hozzászólás

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*