Home | Pénzforrások | Kattintós és PTC | EasyHits4U Forgalomcsere és látogatottságnövelés
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

EasyHits4U Forgalomcsere és látogatottságnövelés

Talán az Internet legjobb, leglátogatottabb globális forgalomcserélő rendszere az EasyHits4U, amely 2003 óta üzemel.

Egy újonnan szerkesztett weboldal nem sokat ér, ha nincs rajta látogató. A magyar nyelvű CsereKlikk oldalon kívül a globális EasyHits4U amelyiket nem tudjuk kihagyni a rengeteg látogatottságnövelő, szörfölő oldalak felsorolásából. A forgalomcsere és látogatónövelő oldalak abban is segítenek, hogy a google helyezésekben minél előkelőbb helyen szerepeljen a weboldalunk.

Az EasyHits4U-n naponta több száz oldalt nézhetünk végig amelyért krediteket kapunk. Ezeket a krediteket saját weboldalunk reklámozására, bannerre, szöveges hirdetésre válthatjuk. Ha nincs weboldalunk, akkor pedig a referáló linkjeinket is beilleszthetjük, hogy üzletünkre látogatókat hívjunk.

Minden 1000 megnézett oldalt a cég ráadásul 0,3 euróval is honorálja. Azaz nem csak látogatottságot szerzel, hanem közben még pénzt is.

Partnerprogramja is van: Továbbajánlás esetén több mélységből is jár a jutalék.

Ha Ön valóban jó forgalomcserélőt keres, akkor az EasyHits4U oldalát nem lehet kihagyni.

 Regisztráció>>

Videós bemutató az EasyHits4U használatáról az Az NJM blog jóvoltából

Kezdje el még ma gyűjteni a pontjait, és növelje hatékonyan látogatottságátCsatlakozás
Talán az Internet legjobb, leglátogatottabb globális forgalomcserélő rendszere az EasyHits4U, amely 2003 óta üzemel. Egy újonnan szerkesztett weboldal nem sokat ér, ha nincs rajta látogató. A magyar nyelvű CsereKlikk oldalon kívül a globális EasyHits4U amelyiket nem tudjuk kihagyni a rengeteg látogatottságnövelő, szörfölő oldalak felsorolásából. A forgalomcsere és látogatónövelő oldalak abban is segítenek, hogy a google helyezésekben minél előkelőbb helyen szerepeljen a weboldalunk. Az EasyHits4U-n naponta több száz oldalt nézhetünk végig amelyért krediteket kapunk. Ezeket a krediteket saját weboldalunk reklámozására, bannerre, szöveges hirdetésre válthatjuk. Ha nincs weboldalunk, akkor pedig a referáló linkjeinket is beilleszthetjük, hogy üzletünkre látogatókat hívjunk. Minden 1000 megnézett oldalt…

Értékelés

Nyelve: Angol - 90%
Referálás: Van - 100%
Bónusz: 25 és 50 klikkenként ajándékok - 100%
Többféle pontszerzési lehetőség - 85%
Pontokat és pénzt is lehet vele gyűjteni - 100%
Hatékonysága - 100%
Kifizetés: 3 eurótól - 75%
Összhatás számunkra - 98%

94%

Kihagyhatatlan

Összegzés: Az EasyHits4U a legjobb ingyenes forgalomcsere, eboldal látogatottság növelő oldal, amellyel még pénzt is lehet keresni. Akár ország szerint is beállítható, hogy honnan érkezzenek a látogatóink, 1000 látogatós után 0,3 eurót fizet. Több millió tagja van és 2003-óta megbízhatóan működik.

User Rating: Be the first one !
94

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*