Home | CsereKlikk Hírek | A CSEREKLIKK a legnépszerűbb magyar forgalomcserélő rendszer
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

A CSEREKLIKK a legnépszerűbb magyar forgalomcserélő rendszer

 Összevetettünk néhány ismert magyar látogatottság, illetve forgalomnövelő oldalt a független alexa.com forgalmi adatai alapján. Az alábbiakban a tíz legismertebb és leglátogatottabb oldalt láthatják, ahol hosszú ideje a CsereKlikk.Penzforrasok.com oldala igen nagy előnnyel és meggyőzően uralja az első helyet. Vagyis leginkább itt érdemes az időnket vagy a pénzünket áldozni a saját tartalmaink népszerűsítésére.

alexa-traffic-sites

Forgalomcserélő oldalak látogatottsága az elmúlt 6 hónapban az alexa.com diagramjában

Rangsor 2014. május 15.-én tehát a legismertebb magyar látogatottságnövelők között így néz ki:

 Oldal neveGlobális rangMagyarországi rangOldal látogatás/főátlagosan eltöltött idő (perc)
1CsereKlikk.penzforrasok.com144.11782915,913.50
2Kattanj.hu397.06012342012.51
3klikkpont.hu496.13120388,73.60
4klikkcsere.hu535.63118937,73.49
5klikknet.hu1.745.561 - (nem mérhető)1,80.39
6proadssolution.com1.772.580- (nem mérhető)157.37
7klikkstart.hu2.523.120- (nem mérhető)3,202.17
8pontklikk.hu2.769.087- (nem mérhető)8.008.40
9ingyenlatogato.hu19.033.972- (nem mérhető)10
10klikkek.com0000

A Globális rang értelemszerűen a világ összes mérhető weboldalát jelenti

A magyarországi rang oszlopban az összes magyar weboldal közti helyezést kell érteni

Az oldal látogatás/fő jelenti azt a napi átlagot amelyet egyetlen fő látogat meg a forgalomcserélőn

Az átlagosan eltöltött idő pedig azt mutatja, hogy egy fő mennyi ideig van a forgalomcserélő oldalon

Az élboly – Az elsőtől leszakadva a többiek

Az éppen fél éves CsereKlikk nagyon hamar -mindössze az elindulását követően alig több mint egy hónappal már fel is tört a második helyre, aztán idén március 8.-án helyet cserélt az addigi elsővel. A grafikonon jól látszik, hogy azóta csak tovább erősítette első helyét, hiszen a kattanj.hu mélyrepülése és klikkpont.hu és klikkcsere.hu hullámzása megragadt egy jóval alacsonyabb látogatottsági szinten. A CsereKlikk egyébként az adatok alapján az abszolút győztes is, hiszen a 10 megvizsgált oldal közül egyiknek sem volt olyan helyezése az elmúlt fél évben a világ weboldalai között, mint éppen napjainkban a CsereKlikk-nek, amely ma globálisan a 143 ezredik leglátogatottabb honlap, magyarországon pedig mindössze 828 oldal előzi meg. (ebben benne van az összes hírportál, üzleti oldal, bank, szóval mindenféle honlap).

 

A Középémezőny

A középmezőnybe a legfiatalabb három oldal tört magának helyet, amelyeknek még nincs fél éves múltjuk sem. Többnyire az első hónapokban emelkedni kezdek, aztán elkezdtek süllyedni, ahogy a grafikon mutatja. Ennek megfelelően a klikknet.hu, és a proadssolution.com  tetemes hátrányban van az élbolytól, hiszen globálisan az 1 millió 700 ezredik weboldalak, a látogatottságuk alapján, de a középmezőnyhöz sorolt klikkstart.hu még ebből a hármasból is lefelé lóg ki jócskán a maga 2 millió 500 ezredik rangsorával a világban, és még ide soroljuk a pontklikk.hu oldalt, amely régen szebb napokat is látott, de az utolsó fél évben csak lefelé zuhan.

 

Az alsóház

Az alsóházban két forgalomnövelő oldal maradt, hogy megemlítsünk, amelyek fényévekkel el vannak maradva, vagyis az alexa.com szerint alig használják őket. Ez az ingyenlatogato.hu és a klikkek.com. Az előbbi a 19 milliomodik weboldal a világban az utóbbit pedig ma már nem is tudtuk mérni. (A diagramban még szerepel)

 

 Az Alexa.com-ról

Az alexa egy monitorozó oldal, amely azt figyeli, hogy a Világ weboldalait hány ember használja, mennyien látogatják és ez alapján állít fel egy globális rangsort. Mi pedig a fenti 10 magyar látogatottságnövelő rendszert összehasonlítottuk az adatok alapján, amely képet ad arról, hogy melyik weboldalon van több AKTÍV felhasználó, melyik oldal van hanyatlófélben és melyik az amelyiket gyakorlatilag nem igazán látogatják. Ebből az is leszűrhető, hogy ha látogatottságnövelő oldalt használ Ön is, akkor láthatja, hogy melyik oldalon érdemes időzni, esetleg tallérokat venni, hogy az a leginkább megtérüljön.

 

A magyar forgalomnővelő rendszerek összehasonlítása azonban itt még nem ér véget. Egy másik cikkben folytatjuk.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*