Home | CsereKlikk Hírek | CsereKlikk jutalmazási rendszerének pozitív változtatásai
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

CsereKlikk jutalmazási rendszerének pozitív változtatásai

 Az elmúlt két hónapos tesztidőszak eredményeképpen beszámolhatunk arról, hogy közel 400 új tag csatlakozott a  forgalomcsere oldalunkhoz a “CsereKlikk”-hez. Ezen időszak alatt információkat kaptunk tagjaink  forgalomcsere szokásairól és a hatékonyságokról is. Az adatokat elemezve most arra jutottunk, hogy itt az ideje néhány pozitív változtatásnak, amely pozitívan érinti az egyedülálló jutalmazási rendszerünket (más hasonló struktúrájú oldalakon nincs ilyen széles körű pontozási és pénzbeli juttatás), a webes forgalomcsere módját is.

Nézzük akkor a változtatásokat sorban.

Újfajta jutalmazási rendszert indítunk el, amely az eddig megszerzett klikkelésekre is visszamenőleg érvényes

 •   Az újfajta jutalmazási rendszer a “Napi bónusz” kiegészítéseként jött létre.  Szeretnénk lépcsőzetesen jutalmazni mindazokat az állandóan visszatérő felhasználóinkat, akik hűségesek hozzánk és visszatérnek, hogy a CsereKlikk oldalon növeljék weboldaluk és a közösségi média forgalmukat. Ezt a következő napokban további “célokkal” bővítjük/módosítjuk.
 •  Ezzel egyidőben a “Napi Bónusz” értékét és megemeltük a duplájára (az eddig 25-ről 50 tallérra). Viszont ehhez minimális teljesítés is szűkséges. Nem kell megijedni, mert csupán 10 csereklikkelés elvégzése a feltétele annak, hogy a Napi Bónuszt meglehessen kapni.  Ennek a többszörösét teljesítik általában a hűséges felhasználóink naponta. A likklésre való ösztönzés nem öncélú, hanem a körkörös és folyamatos csereklikkek fentartására szolgál. Azaz alapvető érdeke minden egyes felhasználónak, hogy ne legyen elárasztva oldalunk ajándék tallérokkal, kupon pontokkal mert akkor megáll a körforgás és senki nem fog klikkelni a másik felhasználó tartalmaira. Egyszerűbben fogalmazva a feltétel nélküli ajándék tallérok ellustuláshoz, érdektelenséghez vezetnek. Éppen ezért mi az újításokkal kétszer többet adunk mint korábban napi Bónuszként, de nagyon minimális elvárás, hogy ezért 10 csereklikk elvégzése szűkséges.

 Partnerprogram és ajánlói rendszer – Mostantól kétszer annyit ér neked ha meghívsz egy aktív tagot

 • A partnerprogramunkkal, vagyis az egyedi ajánló linkek és a bannerek használatával eddig is egyedülálló módon honoráltuk az aktív tagok csatlakoztatását, hiszen többnyire más hasonló oldalak csak pontokat adnak ha általad regisztrál fel valaki. Mi viszont az eddigi jutalmak értékét 3 Euró centről 6 Euró centre emeljük, azaz duplán értékeljük neked, ha általad érkezik a CsereKlikk oldalra aktív tag. Az aktivitásnak eddig is volt feltétel (kizárva a csalásokat). Nem lehet egy IP címről 5-nél több embert felregisztrálni és az újonnan csatlakozó tag akkor válik aktívvá, ha legalább elvégez 30 csereklikket. Ez is egy minimális elvárás, amely nagyon könnyen teljesíthető valódi személyeknek, hiszen a legtöbb új tag ezt a csatlakozása első napján jóval túlszárnyalja.

Ha van weboldalad, akkor írj bejegyzést a CsereKlikkről -jutalom jár érte

 • Ez egy újabb lehetőség, hogy saját ajánlói linkedet beépítsd és új aktív tagokat hozz a CsereKlikk oldalra. Ráadásul tallérokkal jutalmazzuk. Saját megfogalmazásodban írd le, hogy mi a CsereKlikk oldal, mi az a forgalomnövelés, hogyan használható…stb.Feltételek, hogy jóváírjunk 500 tallért:
 1. A szövegnek legalább 300-400 karakternek kell lennie.
 2. Tartalmaznia kell értelem szerűen a saját ajánlói linkedet.
 3. Blogbejegyzés esetén 3 cimke (tag) megadása szűkséges.Ha megírtál egy ilyen ajánló cikket, akkor írd meg értessíts róla és azt add meg a linket, hogy hol találjuk és a felhasználónevedet, regisztrált Email címedet is írd le, hogy tudjuk kinek írjuk jóvá a tallérokat.
  Erre az Email címre küldd el: internetes@penzforrasok.com   Ezután ha megfelel a feltételeknek a cikk, akkor jóvá írjuk a tallérokat a fiókodban.

Marad továbbra is az 1000 klikkelésenkénti jutalmazás is, megemelt honorálással

 • Az ezer klikkenkénti honorálás is egyedülálló nálunk, de most ezt is megemeljük 0,2 Euróról 0,3 Euróra.
 • Szintén továbbra is jutalmazzuk külön is ha általad regisztrált aktív tagok száma eléri a 15 főt. Azaz minden 15 aktív tag után jóváírunk 2 Euró centet. Ezen is pozítivan változtattunk, hiszen eddig 20 aktív tag után írtuk jóvá, ami mostantól 15 aktív tagra csökkent -vagyis előbb és sűrűbben jár a jutalom.
  FONTOS: Ha bármely szintet -akár az ezrenkénti klikkelést, vagy a 15 aktív referáltakat eléred, akkor kérjük jelezd ezt nekünk az internetes@penzforrasok.com Email címen, vagy a http://csereklikk.penzforrasok.com/contact.php oldalon, hiszen ezt csak manuálisan tudjuk jóváírni minden egyes fiókban.

Weboldal böngészés módjának változtatása, hogy a tagjaink feltöltött weboldalainak reklámértéke is legyen

 • Eddig automatán történt a weboldalszörfölés, azaz elindítottuk a szörfölés funkciót (Traffic Exchange) és lepörgött a napi adag oldal a háttérben. Továbbra sem követelmény, hogy nyitva maradjon (fókuszban legyen) a weboldal szörf ablak, tehát el lehet róla menni másik böngészőablakban -az óra a háttérben is leketyegteti a másodperceket. A változás annyi, hogy minden egyes weboldalt külön kell elindítani. Erre azért van szűkség, hogy ne értelmetlenül vegye el a rendszer a tallérjainkat, hanem bizony legalább egy pillanatra megismerjük a másik hirdető weboldalát is. Vagyis elemi érdek a weboldalak tulajdonosainak, hogy ne csak webforgalom generálódjon, hanem reklámértéke is legyen a feltöltött weboldalaknak.

A havi ajánlói versenyt továbbra is megtartjuk

 • A következő hónaptól (2014 februári verseny időszak) meg kívánjuk emelni a verseny első három helyezettjének a juttatásait is. Ennek mértékérő később fogunk dönteni.

A megkeresett pénzek felhasználása, kikérése

 • Az oldalunkon jóváírt összegek, vagyis a megkeresett pénzeket fel lehet használni további tallérok, VIP tagság, Banneres hirdetések vásárlására is.  Ezen kívül könnyítettünk a PayPal számlára való kikérés feltételein is az alábbiak szerint:
 1. Már 5 Eurótól ki lehet kérni az összeget a saját PayPal számládra
 2. Csökkentettük a regisztrálásodtól eltelt idő függvényét 120 napról 90 napra
 3. Csökkentettük a kötelező klikkelési mennyiséget 10 ezer klikkről 5 ezerre.
 • Ezzel egyidejűleg továbbra is lehet kívülről venni tallérokat, VIP tagságot és Banneres hirdetéseket, melyek árai nem változtak, sőt jelenleg 10% kedvezmény van a tallér csomagokra is.

 Minden intézkedésünket megvizsgáltuk és a felhasználóink érdekeit szem előtt tartva és az aktív tagokat még inkább honorálva eszközöljük ezen pozitív változtatásokat, amely reményeink szerint további növekedést hoz a CSereKlikk oldalra. Ennek pedig Ti, vagyis a felhasználók profitáltok mind a saját tartalmaitokra érkező forgalomnövekedésben, mind pedig a hűségprogramok és juttatásaink jelen növelésében is.

 Mivel a juttatások fenntartása nem egyoldalú, hanem ehhez nekünk is bevétel szükségeltetik így mindenkit bíztatok arra, hogy reklámozza a saját meghívólinkjét. Had növekedjen a forgalom mindenki számára az új tagokkal. Ha további szolgáltatásokra vágysz, amely hozzájárul, hogy még több forgalmad keletkezzen tartalmaidra, akkor pedig vásárolj tallérokat, VIP tagságot, hirdesd bannereidet.

 Fontos: Oldalunkon többféle más cégek remek ajánlatai is felbukkannak, ezekre nyugodtan ráklikkelhetsz szörfölés (Traffic exchange) közben is, vagy bármelyik oldalunkon, hiszen új ablakban jelenik meg.

A változtatások mától érvényesek, egészen pontosan 2014. január 21. 18:00 óráig átállítunk minden változtatást. (Közép-európai idő szerint)

 A fentiekben részletezett juttatások és kedvezmények a visszavonásig érvényesek és a változtatásának jogát fenntartjuk. Mindazonáltal szeretnénk a későbbiekben a kedvezményeket és juttatásokat, illetve azok mértékét megtartani, vagy pozitívan módosítani. Az esetleges módosítások a CsereKlikk oldal látogatottsága, felhasználóinak gyarapodása/csökkentése  nagyban befolyásolja jutalmazási rendszerünket.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*