Home | Látogatottságnövelő | PontKlikk – Keress pénzt, növeld oldalaid látogatottságát
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

PontKlikk – Keress pénzt, növeld oldalaid látogatottságát

 A PontKlikk oldala egy nagyszerű magyar honlap, amely többféle jóságot tartogat számunkra. Tulajdonképpen kétfelé osztanám a lehetőségeket. Az egyik a pontgyűjtés amiből ha elér az ember 5000 pontot, akkor kérhető a pénzbeli kifizetés is. A másik variáció, hogy a meglévő oldalainkat tudjuk vele népszerűsíteni.

Ha van saját weboldalunk akkor az általunk szerzett pontokból tudjuk ingyenesen reklámozni azt. Követőket, kedvelőket szerezhetünk a közösségi oldalainkra is igen szép számmal.

Összességében egy nagyon jól használható, kényelmes felületű magyar honlapról van szó, ahol ha akarjuk akkor pénzt keresünk, ha pedig az összegyűjtött pontjainkat inkább saját oldalink reklámozására fordítjuk akkor azt is hatékonyan elérhetjük a www.pontklikk.hu oldal segítségével.

Pénzforrás típusa – Pontgyűjtő oldal számtalan lehetőséggel

Nyelve: magyar

Pontszerzés, Fizetségek

 5000 elért pont után kérhető a kifizetés, amely 1000 forintot jelent: A kifizetések meghatározott időként történnek és paypalra kérhető az átutalás.

   

Kezdje el még ma gyűjteni a pontjait, és növelje hatékonyan látogatottságátCsatlakozás
 A PontKlikk oldala egy nagyszerű magyar honlap, amely többféle jóságot tartogat számunkra. Tulajdonképpen kétfelé osztanám a lehetőségeket. Az egyik a pontgyűjtés amiből ha elér az ember 5000 pontot, akkor kérhető a pénzbeli kifizetés is. A másik variáció, hogy a meglévő oldalainkat tudjuk vele népszerűsíteni. Ha van saját weboldalunk akkor az általunk szerzett pontokból tudjuk ingyenesen reklámozni azt. Követőket, kedvelőket szerezhetünk a közösségi oldalainkra is igen szép számmal. Összességében egy nagyon jól használható, kényelmes felületű magyar honlapról van szó, ahol ha akarjuk akkor pénzt keresünk, ha pedig az összegyűjtött pontjainkat inkább saját oldalink reklámozására fordítjuk akkor azt is hatékonyan elérhetjük a…

Értékelés

Nyelve: Magyar - 10
Referálás: Van - 10
Bónusz: Előfizetői kedvezmények - 5
Többféle pontszerző lehetőség - 9
A pontgyűjtés mellett pénzt is ki lehet kérni: 5000 ponttól - 10
Hatékonysága - 8
Kezelhetőség - 9
Összhatás számunkra - 9

8.8

Kihagyhatatlan

Összegzés: A weboldal egyszerűsége elsőre nem azt mutatta, hogy sokat várunk a PontKlikk.hu-tól. Egyszerűen kipróbáltuk és pozitívan csalódtunk. Van amikor a kevesebb néha több. Itt is pont erről van szó. Hiányoznak a csúcsszuper dizájnelemek az oldalról, de cserébe egy igen hatékony pont, -pénzszerző oldalt használhatunk és ez így van jól. Ha pénzt szeretne keresni, akkor itt megteheti, ha reklámozni szeretné oldalit, akkor is jó helyen jár. Összességében mi nagyon meg vagyunk elégedve vele

User Rating: 5 ( 1 votes)
9

2 hozzászólás

  1. A kattanj.hu mellett ez a legjobb magyar oldal 🙂

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*