Home | Pénzforrások | Gépelés | Protypers – Gépelés pénzért
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

Protypers – Gépelés pénzért

 Ha Ön szeret gépelni, sőt tud is elég gyorsan és felismeri a torzított (Captcha) betűket, akkor ezt a munkát Önnek találták ki. A ProTypers azért fizet, hogy a kezelőfelületükön megjelenített “Captcha” kódokat beírjuk. Erre 15 másodpercünk van kódonként, de egész nap dolgozhatunk és termelhetjük a pénzt. Azoknak ajánljuk ezt a munkavégzést, akik jól érzékelik ezeket a kódokat, illetve rengeteg idővel rendelkeznek, mivel itt nagyon keményen és kitartóan kell dolgozni minden egyes dollárért! De valós és fizető munkáról van szó, amivel akár napi több dollárt is megkereshet az aki gépel mint egy robot!

Az oldal óránként változó módon fizet: 0.50$ – 1.00$-ig / 1000 captcha kód. A webirodán belül megtalálható, hogy az adott órában mekkora a jutalék. Éjszaka többet lehet keresni vele, így aki kevésbé tud aludni az még jobban is jár éjjel.

captcha-image

Egy jól ismert Captcha Kód forma, ilyeneket kell gépelni a ProTypers oldalán

Egy biztonsági kód begépelésére 15 másodpercünk van, ezért számít a gyorsaság. Ha nem tudjuk teljesíteni ezalatt az idő alatt akkor pár másodperces felfüggesztést kapunk, de utána dolgozhatunk tovább!

Regisztrálni csak ajánló kóddal lehet amit mi közre is adunk: 684P

 Regisztráció a ProTypers- oldalára>>

Ajánló kód: 684P
(ezt regisztrálásnál, az “invitation code” résznél kell beírni)

Regisztrációs segéd (Klikk)

Regisztrációs segéd (Klikk)

megatypers-registration

Kezelőfelüle
megatypers-howto

Naponta 0-10$ gyűjthető, függ attól, hogy mennyi időt szánunk rá és hogy milyen gyorsak vagyunk stb.

Minden hétfőn van zárás és PayPal számlára fizetnek. Ha mást is meghív erre a munkára akkor minden belépő tag bevételének 10%-át kapja meg. Csalni nem érdemes, mert kizárás a jutalom érte. Kitartó és eredményes munkát kívánunk mindenkinek a MegaTypers oldalán.

VIDEÓ a ProTypers/MegaTypers munkáról:

 

KIFIZETÉSEK

 Ha Ön szeret gépelni, sőt tud is elég gyorsan és felismeri a torzított (Captcha) betűket, akkor ezt a munkát Önnek találták ki. A ProTypers azért fizet, hogy a kezelőfelületükön megjelenített "Captcha" kódokat beírjuk. Erre 15 másodpercünk van kódonként, de egész nap dolgozhatunk és termelhetjük a pénzt. Azoknak ajánljuk ezt a munkavégzést, akik jól érzékelik ezeket a kódokat, illetve rengeteg idővel rendelkeznek, mivel itt nagyon keményen és kitartóan kell dolgozni minden egyes dollárért! De valós és fizető munkáról van szó, amivel akár napi több dollárt is megkereshet az aki gépel mint egy robot! Az oldal óránként változó módon fizet: 0.50$ - 1.00$-ig /…

Értékelés

Nyelve : Angol - 9
Referálás: Van - 10
Bónusz: Heti versenyek - 2.5
befektetet munka - kereset aránya : Közepes - 5
Kifizetési limit 3$-tól - 9
Többféle kifizetési lehetőség: PayPal, WesternUnion - 9
Kezelhetőség - 9.5
Összhatás számunkra - 7

7.6

Nagyon jó

User Rating: 4.21 ( 2 votes)
8

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*