Home | Pénzforrások | Közvéleménykutatás | MarketAgent – Kérdőívek kitöltése pénzért
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

MarketAgent – Kérdőívek kitöltése pénzért

A MarketAgent egy online módon működő piackutató cég, melynek több ezer tagja van. Az oldal magyar nyelven is elérhető.  A cég csakis a mi -azaz a regisztrált tagok véleményére kíváncsi. Ha Ön regisztrál, akkor induláskor 150 pontot kap, amely 1,5 eurót jelent. A MarketAgent többféle kiutalási lehetőséget is biztosít a megkeresett pénzeinknek és már 2 eurótól is ki lehet kérni a jól megérdemelt fizetésünket.

A MarketAgent küldetése:

 • Részt vehet online kutatásainkon
 • Meghatározhatja a jövő trendjeit és termékeit
 • Véleményével készpénzhez juthat

A sikeres regisztrációt követően Ön kap egy e-mailt erről a címről: info@marketagent.com, amit meg kell erősíteni 72 órán belül! Ezt a szokásos módon a levélben található linkre kattintással teheti meg. (Tipp: Nézze meg a Spam mappáját)

Regisztráció után be kell lépni és megnézni, hogy van-e másik kérdőív az “Aktuális kutatások”-ban. Érdemes rendszeresen nézegetni fiókunkat annak ellenére, hogy E-mailben kiküldi a cég az új megbízásokat. Amint új kérdőívünk van akkor azt minél előbb próbáljuk meg kitölteni.

A kérdőívek felajánlása alapvetően véletlenszerűen történik. Tehát a rendszer véletlenszerűen választja ki a megfelelő számú résztvevőket adatbázisunkból. A résztvevőknek azonban gyakran meg kell felelniük bizonyos követelményeknek is (pl. csak férfit keresünk egy adott kérdőívhez, vagy éppen csak hölgyet..). Ez azt jelenti, hogy néha nagyobb időközönként, máskor pedig gyors egymásutánban kaphat kérdőíveket.

 

 • Pénzforrás típusa
 • Nyelve
 • Fizettségek
 • Kifizetés
Kérdőívek kitöltése, közvélemény -és piackutatásokon való részvételért jutalmazás
magyar, angol, valamint egyéb nyelvek

 

 • Regisztrációkor: 150 pont (1,5 euró)
 • Részvétel az online-felmérésen: 20-250 pont (0,2-2,5 euró) kérdőívenként
 • Személyes adatok frissítése (évi egyszer): 50 pont (0,5 euró)
 • További pontszerzésre is van lehetőség, ha ismerőseiddel is megosztod a MarketAgent lehetőségét. Minden regisztrált ismerősöd után 100 pont, azaz 1,5 euró a jutalom*

 

 

2 Eurótól, módja:

 

 

 

 

 • Adomány.  A MarketAgent egy nagyon jó dolgot is kitalált. Azon túl, hogy az alábbi népszerű online bankokon keresztül hozzáférhetünk a pénzünkhöz, létrehozták az adományozási lehetőséget is.

 

 

1,5 Euró azonnal az Öné, ezt a csatlakozásért kapjaCsatlakozás

A személyes adatok módosításánál feltétlen legyenek teljesen kitöltve az Ön adatai, majd az oldal alján a “tovább” gombra kattintva töltse ki a többi oldalt is, mert ezek alapján küldenek a későbbiekben kutatásokat!

Érdemes mindig valódi véleményt jelölni, mert visszacsatolt kérdésekkel kiszűrik a vaktában bejelölt válaszokat. Aki valótlanságot tölt ki, illetve csak vaktában válaszol, akkor az a kizárást kockáztatja meg.

A minimális kifizetés 2 euro PayPal vagy Skrill számlákra. Regisztráció után érdemes elolvasni az oldal alján található Általános Üzleti Feltételeket, minden kérdésre választ talál benne.

KIFIZETÉSI BIZONYLATOK

MarketAgent kifizetések bizonylatai

A MarketAgent egy online módon működő piackutató cég, melynek több ezer tagja van. Az oldal magyar nyelven is elérhető.  A cég csakis a mi -azaz a regisztrált tagok véleményére kíváncsi. Ha Ön regisztrál, akkor induláskor 150 pontot kap, amely 1,5 eurót jelent. A MarketAgent többféle kiutalási lehetőséget is biztosít a megkeresett pénzeinknek és már 2 eurótól is ki lehet kérni a jól megérdemelt fizetésünket. A MarketAgent küldetése: Részt vehet online kutatásainkon Meghatározhatja a jövő trendjeit és termékeit Véleményével készpénzhez juthat A sikeres regisztrációt követően Ön kap egy e-mailt erről a címről: info@marketagent.com, amit meg kell erősíteni 72 órán belül! Ezt a szokásos…

Értékelés

Nyelve: Magyar (és még 9 másik nyelv) - 10
Referálás: Van - 10
Bónusz: Regisztrációért 1,5 Euró - 10
Kérdőívek gyakorisága: Rendszeresen - 9
Kérdőívek értéke: 0,2-2,5 Euró - 8.5
Kérdőívek hossza, nehézsége: Nem problémás - 8
Kifizetési limit: 2 Eurótól - 9
Pénz kikérésének módja: PayPal, Skrill...stb. - 7
Összhatása számunkra - 10

9.1

Kihagyhatatlan

Összegzés: A MarketAgent egy 2001 óta létező megbízható piackutató cég, amellyel mindenképpen ajánlatos foglalkozni ha Internetes, otthoni munkából szeretnénk kiegészítő pénzt keresni. Hangsúlyozzuk, hogy a kérdőívek változó ütemben érkeznek, így érdemes az oldalunkon található más pénzforrásokkal együttesen alkalmazni. A regisztrációt követően 150 pont azaz 1,5 euró íródik azonnal jóvá, a kifizetés alsó határa pedig igen alacsony, 2 eurótól lehetséges. Az első kérdőívre lehet, hogy több hetet is várni kell, de ne csüggedjen emiatt, hiszen mindenképpen fognak küldeni és ha Ön nincs is a célcsoportban, akkor is kap pontokat érte. Sok sikert kívánunk! Mi már több mint két éve használjuk és az egyik legjobb, legmegbízhatóbb kérdőíves munka a magyar nyelvűek közül. (TIPP: Mindig nézze meg a Spam mappáját is, mert lehet oda kerülnek az értesítő Emailek.)

User Rating: 2.33 ( 14 votes)
9

7 hozzászólás

 1. Szirmai Gábor

  Én évek óta használom a marketagent-et és azt mondhatom, hogy az egyik legkezelhetőbb és legmegbízhatóbb cég akit ismerek. De ha valaki tud jobbat az nyugodtan ossza meg velem :)))

 2. Kérdőíves oldalak közül nekem csak ez vált be. Igaz, hogy ritkán jönnek kérdőívek, de megfizetik. Valamit itt is a hálózatépítés hozza a pénzt.

  • Mi is évek óta használjuk és ténylegesen megállapítható, hogy az egyik -ha nem a legjobb- kérdőíves oldal a MarketAgent. Ráadásul több nyelven elérhető mind a kezelőfelület, mind pedig a kérdőívek is. Bár a fenti ismertetőben is le van írva, de még megemlítem a kifizetés gyorsaságát is.

 3. Kinek hány referense van már, és mennyire dolgoznak? 🙂

 4. Egyszerüen nem ad be semmit,csak egy üres oldalt. Nem tudok így regisztrálni sem. Ez kamu?

  • Penzforrasok

   Kedves Matild! A Marketagent a legjobb és legmegbízhatóbb kutató cég, Mi már kb 4 éve használjuk és mindig bejött az oldal. Próbálja meg újra és újra! Nem kamu. Két napja utaltam ki rajta, és azért most is megnéztem. Működik az oldal, van ügyfélszolgálata is, és mindig válaszolnak. Numero UNO!

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*