Home | Pénzforrások | Gépelés | MegaTypers – gépelés pénzért
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

MegaTypers – gépelés pénzért

 Ha Ön szeret gépelni, sőt tud is elég gyorsan és felismeri a torzított (Captcha) betűket, akkor ezt a munkát Önnek találták ki. A MegaTypers azért fizet, hogy a kezelőfelületükön megjelenített “Captcha” kódokat beírjuk. Erre 15 másodpercünk van kódonként, de egész nap dolgozhatunk és termelhetjük a pénzt. Azoknak ajánljuk ezt a munkavégzést, akik jól érzékelik ezeket a kódokat, illetve rengeteg idővel rendelkeznek, mivel itt nagyon keményen és kitartóan kell dolgozni minden egyes dollárért! De valós és fizető munkáról van szó, amivel akár napi több dollárt is megkereshet az aki gépel mint egy robot!

Az oldal óránként változó módon fizet: 0.50$ – 1.00$-ig / 1000 captcha kód. A webirodán belül megtalálható, hogy az adott órában mekkora a jutalék. Éjszaka többet lehet keresni vele, így aki kevésbé tud aludni az még jobban is jár éjjel.

captcha-image

Egy jól ismert Captcha Kód forma, ilyeneket kell gépelni a MegaTypers oldalán

Egy biztonsági kód begépelésére 15 másodpercünk van, ezért számít a gyorsaság. Ha nem tudjuk teljesíteni ezalatt az idő alatt akkor pár másodperces felfüggesztést kapunk, de utána dolgozhatunk tovább!

Regisztrálni csak ajánló kóddal lehet amit mi közre is adunk: 684P

 Regisztráció a MegaTypers- oldalára>>

Ajánló kód: 684P
(ezt regisztrálásnál, az “invitation code” résznél kell beírni)

Regisztráiós segédlet (KLIKK)

Regisztráiós segédlet (KLIKK)

megatypers-registration[/accordion-item]
[accordion-item title=”Kezelőfelület”]
megatypers-howto

Naponta 0-10$ gyűjthető, függ attól, hogy mennyi időt szánunk rá és hogy milyen gyorsak vagyunk stb.

Minden hétfőn van zárás és PayPal számlára fizetnek. Ha mást is meghív erre a munkára akkor minden belépő tag bevételének 10%-át kapja meg. Csalni nem érdemes, mert kizárás a jutalom érte. Kitartó és eredményes munkát kívánunk mindenkinek a MegaTypers oldalán.

VIDEÓ a ProTypers/MegaTypers munkáról:

 

KIFIZETÉSEK

 Ha Ön szeret gépelni, sőt tud is elég gyorsan és felismeri a torzított (Captcha) betűket, akkor ezt a munkát Önnek találták ki. A MegaTypers azért fizet, hogy a kezelőfelületükön megjelenített "Captcha" kódokat beírjuk. Erre 15 másodpercünk van kódonként, de egész nap dolgozhatunk és termelhetjük a pénzt. Azoknak ajánljuk ezt a munkavégzést, akik jól érzékelik ezeket a kódokat, illetve rengeteg idővel rendelkeznek, mivel itt nagyon keményen és kitartóan kell dolgozni minden egyes dollárért! De valós és fizető munkáról van szó, amivel akár napi több dollárt is megkereshet az aki gépel mint egy robot! Az oldal óránként változó módon fizet: 0.50$ - 1.00$-ig /…

Értékelés

Nyelve: Angol - 9
Referálás: Van - 10
Bónusz: Heti versenyek - 2.5
befektetet munka - kereset aránya : Közepes - 5
Kifizetési limit 3$-tól - 9
Töbfféle kifizetési lehetőség: PayPal, WesternUnion - 9
Kezelhetőség - 9.5
Összhatás számunkra - 7

7.6

Nagyon jó

Összegzés: A MegaTypers egy igen speciális munka. Aki tényleg azt várja, hogy egyik napról a másikra gazdagodjon, annak ezt sem ajánljuk, mert itt dolgozni kell. Ha Ön például talált egy üzletet amihez kell pár dollár befektetés, de nem akar külső forrásból pénzt használni csak az Internetről, akkor kezdje ezzel. Ha van sok ideje gépeljen egész nap és gyűjtse össze azt a pár dollárt amire épp szűksége van. Aztán majd meglátja, hogy hosszú távon is folytatja-e a gépelést. Mi minden nap a legkifizetődőbb időpontban dolgozunk egy órát vele. Ennyi épp elég már számunkra, mert tényleg monoton a munka. A Kifizetések viszont problémamentesek, ami nagy előny!

User Rating: 3.4 ( 2 votes)
8

3 hozzászólás

 1. Kipróbáltam. Óránként kb 10ft-ot lehet vele keresni. Sokszor nincs kép, hanem várni kell. Más ablakba se lehet addig váltani mert kirúg. Nem tudom kinek éri meg 10ft-ért egy órát dolgozni. Vicces 🙂

  • Penzforrasok

   Régebben jóval nagyobb jutalékot adtak, most lejjebb vitték, de talán lesz megint nagyobb valamikor. Egyébként valóban sokat kell gépelni és nehéz meló, de ha csak 3 dollár kell valamihez (sokak vannak akik ezért kezdték el) az megcsinálja, kikéri és meg is kapja. Aztán a 3 dollárral elindul más üzletekben.

 2. Takács Beáta

  Szia! Kaphatnék tőled egy aktív invitation cod-t, mert ami fent van a neten egyik sem működik!
  Előre is köszi!

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*