Home | Pénzforrások | Közvéleménykutatás | Global Test Market – kérdőívek kitöltése pénzért
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

Global Test Market – kérdőívek kitöltése pénzért

A Global Test Market a fogyasztók szokásait vizsgálja és ha ebben Ön is részt vesz, akkor pontok, majd pedig csekkes kifizetés formájában pénzhez jut.

A Global Test MARKET WEBLAPOT A gmi (Global Test Market Insite Inc.) működteti már 1999 óta. A társaság széleskörű, több országot is érintő kutatásokat indít multinacionális vállalatok megbízásából. Több, mint 1400 kutatás során 60-nál is több országban mérték fel a fogyasztók igényeit, preferenciáit, véleményét. Az általunk megadott személyes adatokhoz senki sem férhet hozzá, a válaszainkat pedig összesített formában bocsátják a megrendelő nagyvállalatok rendelkezésére.

A kérdőívek jellemzően magyar nyelvűek, minél több adatot ad meg és minél több kutatásban sikerül részt vennie, annál több pénzt kereshet.

Minden kutatásért más és más pontértéket (MarketPoints) kapunk, minden pont 5 dollár centet ér. Kifizetést 1.000 pont felett kérhetünk, a pénzt csekken bocsátják rendelkezésünkre (küldik el címünkre).

A MI VÉLEMÉNYÜNK

A Global Test Market 1999 -ben jött létre, tehát elég régi ahhoz, hogy igazolja megbízhatóságát is. A kérdések -csak úgy mint máshol, -néha sűrűbben, néha ritkábban érkeznek. A weboldaluk angol nyelvű, amely esetleg gondot okozhat a nyelvet nem beszélő kérdőívet kitötők számára, de a jó hír, hogy a kérdések már magyarul érkeznek. Az 1000 pont soknak tűnhet elsőre, de ezért viszont 50 dollárt postáz ki a cég, amit meg is szokott tenni minden esetben. Összességében ajánlatos ezzel a céggel foglalkozni úgy, hogy ha van máshol is regisztrálásunk kérdőíves munkákra. Regisztrálni csak meghívóval lehetséges.

 

A Global Test Market regisztrációs linkjét készségesen elküldjük Önnek, ha az alábbi Email címre ír nekünk egy üzenetet (írja bele, hogy a Global Test Market-hez kér regisztrációs linket). Nézze meg a Spam mappáját is, mert lehet, hogy a levelezőrendszere oda dobja be a meghívónkat.

Regisztrációs link kérése:  internetes@penzforrasok.com

 

Pénzforrás típusa – kérdőívek kitöltése, közvélemény -és piackutatásokon való részvételért jutalmazás.
Nyelve – angol webes felület, de magyar kérdőívek
Fizettségek

  • Részvétel az online-felmérésen: Változó pontérték kérdőívenként
  • További pontszerzésre is van lehetőség, ha ismerőseiddel is megosztod a Global Test Market pénzkereseti lehetőségét. Minden regisztrált ismerősöd után 20 marketpont íródik jóvá.[/tab]

Kifizetés – 1000 pont elérésekor 50 dollár a fizetség.

Kifizetés módja:

  • Csekken fizet ki a cég, amit postán küldenek ki
A Global Test Market a fogyasztók szokásait vizsgálja és ha ebben Ön is részt vesz, akkor pontok, majd pedig csekkes kifizetés formájában pénzhez jut. A Global Test MARKET WEBLAPOT A gmi (Global Test Market Insite Inc.) működteti már 1999 óta. A társaság széleskörű, több országot is érintő kutatásokat indít multinacionális vállalatok megbízásából. Több, mint 1400 kutatás során 60-nál is több országban mérték fel a fogyasztók igényeit, preferenciáit, véleményét. Az általunk megadott személyes adatokhoz senki sem férhet hozzá, a válaszainkat pedig összesített formában bocsátják a megrendelő nagyvállalatok rendelkezésére. A kérdőívek jellemzően magyar nyelvűek, minél több adatot ad meg és minél több…

Értékelés

Nyelve: Honlap angol - Kérdőívek magyarul - 9.5
Referálás: Van - 10
Bónusz: Nincs - 0.1
Kérdőívek gyakorisága - Rendszeresen - 7.5
Kérdőívek értéke - Változó - 9
Kérdőívek hossza, nehézsége: Nem problémás - 9
Kifizetési limit: 1000 pont=50 dollár - 8.5
Pénz kikérésének módja: Postai csekken - 6.5
Összhatás számunkra - 9.5

7.7

Kihagyhatatlan

Összegzés: A Global Test Market 1999 -ben jött létre, tehát elég régi ahhoz, hogy igazolja megbízhatóságát is. A kérdések -csak úgy mint máshol, -néha sűrűbben, néha ritkábban érkeznek. A weboldaluk angol nyelvű, amely esetleg gondot okozhat a nyelvet nem beszélő kérdőívet kitötők számára, de a jó hír, hogy a kérdések már magyarul érkeznek. Az 1000 pont soknak tűnhet elsőre, de ezért viszont 50 dollárt postáz ki a cég, amit meg is szokott tenni minden esetben. Összességében ajánlatos ezzel a céggel foglalkozni úgy, hogy ha van máshol is regisztrálásunk kérdőíves munkákra. Regisztrálni csak meghívóval lehetséges.

User Rating: 3.96 ( 4 votes)
8

4 hozzászólás

  1. Melinda Deli

    Szeretnék meghívót.

  2. Antalné Ócsai Anna

    Helló!Szeretnék csatlakozni!

  3. Hello, én is szeretnék meghívót kérni

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*