Home | Pénzforrások | Közvéleménykutatás | I-Say (Ipsos Access Panels) – kérdőívek kitöltése pénzt érő vásárlási utalványokért
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

I-Say (Ipsos Access Panels) – kérdőívek kitöltése pénzt érő vásárlási utalványokért

Az I-Say (korábban: Ipsos Access Panels) több százezer olyan embert foglal magába, akik megosztják másokkal a véleményüket. A tagok felmérésekben vesznek részt és ezáltal hozzájárulnak a mindannyiunk által naponta használt termékek és szolgáltatások jobbá tételéhez. Paneltagként Önnek is lehetősége nyílik a felmérésekben való részvételre és a piac befolyásolására igen sokféle területen. Sok tagunk korábban ismerkedik meg új elgondolásokkal vagy próbálhat ki új termékeket és szolgáltatásokat, mint a nagyközönség.

Az I-Say nagyszerű lehetőséget biztosít gondolatainak másokkal való megosztására és véleményének közlésére olyan dolgokról, amelyek érdeklik Önt. Mindössze néhány perc alatt ingyenesen bejelentkezhet, majd részt vehet felméréseinkben és ezért jutalmakban részesülhet!

Tagjaink közé való belépésével azonnal jogosulttá válik a részvételre nyereményjátékunkon, melyen 30 darab egyenként 25 ezer forint forint értéku vásárlási utalványt sorsolunk ki. Tagként a következokre is lehetőséget kap:

A felmérésekben való részvételéért pontok járnak Önnek. Gyűjtsön össze elég pontot és váltsa be őket vásárlási utalványokra, amelyek számos üzletben felhasználhatók Magyarországon!
Véleményével alakíthatja a mai és jövőbeni termékeket és szolgáltatásokat. Mindehhez csak néhány percre van szüksége.

A MI VÉLEMÉNYÜNK

Az I-Say egy nemrégiben megújult igen felhasználóbarát közvélemény -és piackutató cég. Véleményeink a jövő trendjeit irányítják, hiszen vásárlási szokásaink, fogyasztásaink vannak általában terítéken a kérdésekben. Egyetlen kis hátránya lehet, hogy a kifizetés utalvány formájában történik, de igazából ez sem hátrány mivel 55 ezer helyen be lehet váltani őket. Mindenképpen ajánlatos az Ipsos Access Panelshez feliratkozni kérdőívek kitöltésére. Regisztrálni csak meghívóval lehetséges. Töltse ki a lentebb található űrlapot és elküldjök önnek a saját meghívóját.

Ingyenes tagság

Ingyenes tagság

A tagság mindig teljesen ingyenes. Nincsenek elbújtatott költségek, és mi fedezünk minden költséget (beleértve a termék-tesztek és a jutalmak kiküldésének postai költségeit is). Ön a kérdőívek kitöltéséért minden alkalommal jutalompontokat kap és részt vehet nyereményjátékainkban.

Kérdőívek kitöltése, és honorálásuk

Kérdőívek kitöltése, és honorálásuk

Ipsos-panel-ticket-complimentsA kérdőíveket 5-10 perc alatt bárki ki tudja tölteni. Ön a valós adatokkal kitöltött válaszokért jutalompontokat kap, amelyeket beválthat vásárlási utalványokra. Az I-Say tagjai pontokat kapnak a kitöltött felmérések után. Gyűjtsön össze legalább 622 pontot, és már be is válthatja ezeket vásárlási utalványokra, amelyeket az ország sok üzletében felhasználhat. A pontok gyorsan összegyűlnek – a legtöbb felmérés akár 10 – 250 pontot is érhet és a tagok havonta átlagban 4 felmérést is kaphatnak.

Referálási lehetőség

Referálási lehetőség

Minden barátja után, aki bejelentkezik panelünkbe és alkalmas a tagságra, Ön 100 pontot kap. Időnként speciális toborzó kampányokat is indítunk, ilyenkor még több jutalmat kaphat. Kísérje figyelemmel postájában az ezzel kapcsolatos bejelentéseket! Figyelem! Egy háztartásból csak egy családtag vehet részt az I-Say kutatásaiban.

Kifizetések, pontok beváltása

Kifizetések, pontok beváltása

622 pontért 1.000 Ft-os vásárlási utalvány (néhány kérdőív) 1555 pontért 2.500 Ft-os utalvány (ezt sem nehéz elérni)

Nyereménysorsolások

Nyereménysorsolások

Csatlakozásával értékes vásárlási utalványokat nyerhet! Új tagjaink automatikusan — csupán csatlakozásuk révén — részt vesznek nyereményjátékunkon, melyen 30 darab egyenként 25 ezer forint értéku vásárlási utalványt sorsolunk ki. Négyhavonta harminc új nyertesünk van! Negyedéves sorshúzások Minden negyedévben 10 szerencsés paneltag nyer egyenként 5000 pontot. Az adatfrissítést szolgáló felméréseket kitöltő tagok automatikusan részt vesznek a sorshúzásban.

Pénzforrás típusa – kérdőívek kitöltése, közvélemény -és piackutatásokon való részvételért jutalmazás
Nyelve – magyar
Fizettségek

  • Részvétel az online-felmérésen: 10-250 pont kérdőívenként
  • További pontszerzésre is van lehetőség, ha ismerőseiddel is megosztod az I-Say lehetőségét. Minden regisztrált ismerős után Ön 100 pontot kap.

Kifizetés – 622 pont = 1000 forint, illetve 1555 pontért 2500 forint értékű utalvány.

  • Kifizetés módja: Ticket Compliments utalvány

Nyeremények – Ingyenes regisztrációjával automatikusan részt vehet többféle sorsolásban, játékban.

Meghívó linket küldünk Emailen, ha szeretne CSATLAKOZNI és pénzt keresni az I-SAY-el.

REGISZTRÁCIÓ

Az I-Say regisztrációs linkjét készségesen elküldjük Önnek, ha az alábbi Email címre ír nekünk egy üzenetet (írja bele, hogy a I-Say-hez kér regisztrációs linket). Nézze meg a Spam mappáját is, mert lehet, hogy a levelezőrendszere oda dobja be majd a meghívónkat.

Regisztrációs link kérése:  internetes@penzforrasok.com

 Az I-Say (Ipsos Access Panel) kifizetési bizonylatai>>

Az I-Say (korábban: Ipsos Access Panels) több százezer olyan embert foglal magába, akik megosztják másokkal a véleményüket. A tagok felmérésekben vesznek részt és ezáltal hozzájárulnak a mindannyiunk által naponta használt termékek és szolgáltatások jobbá tételéhez. Paneltagként Önnek is lehetősége nyílik a felmérésekben való részvételre és a piac befolyásolására igen sokféle területen. Sok tagunk korábban ismerkedik meg új elgondolásokkal vagy próbálhat ki új termékeket és szolgáltatásokat, mint a nagyközönség. Az I-Say nagyszerű lehetőséget biztosít gondolatainak másokkal való megosztására és véleményének közlésére olyan dolgokról, amelyek érdeklik Önt. Mindössze néhány perc alatt ingyenesen bejelentkezhet, majd részt vehet felméréseinkben és ezért jutalmakban részesülhet! Tagjaink közé való…

Értékelés

Nyelve: Magyar (és további más országokból is elérhető) - 10
Referálás: Van - 10
Bónusz: Nyereményjáték, Sorsolások - 10
Kérdőívek gyakorisága - kiemelkedő (havi 4-5 is akár) - 9
Kérdőívek értéke - 10-250 pont - 9
Kérdőívek hossza, nehézsége: Nem problémás - 9
Kifizetési limit: 622 pontnál (1000 forint) - 9.5
Kifizetési lehetőség: Postai csekken - 6.9
Összhatás számunkra - 9.3

9.2

Kihagyhatatlan

Összegzés: Az I-Say egy nemrégiben megújult igen felhasználóbarát közvélemény -és piackutató cég. Véleményeink a jövő trendjeit irányítják, hiszen vásárlási szokásaink, fogyasztásaink vannak általában terítéken a kérdésekben. Egyetlen kis hátránya lehet, hogy a kifizetés utalvány formájában történik, de igazából ez sem hátrány mivel 55 ezer helyen be lehet váltani őket. Mindenképpen ajánlatos az I-Say feliratkozni kérdőívek kitöltésére.

User Rating: 3.36 ( 9 votes)
9

4 hozzászólás

  1. Polgár Ilona

    kérdőiv

  2. Szigeti Annamária

    Én körülbelül fél éve regisztráltam fel tőletek innen, az első hónapban csak pár kutatás érkezett, utána pedig egyre több. Most már ott tartok hogy minden hónapban simán kitudom kérni a vásárlási utalványokat. Nekem ez a kérdőíves cég jön be a legjobban, pedig legalább tízre fel vagyok regisztrálva egy jó ideje. Köszi, hogy megmutattátok ezt.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*