Home | Egyéb | PaidViewPoint – kérdőívek minden nap -angolul
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

PaidViewPoint – kérdőívek minden nap -angolul

A PaidViewPoint egy ANGOL nyelvű honlap, angol kérdőívekkel, de az egyik legjobb ilyen szolgáltatás amely szinte naponta küldi a kérdőíveket. A kiküldött kérdőívekért minden esetben jóváírás történik.

Rövid 2-3 perces kérdőívek érkeznek, azok viszont rendszeresen. PayPal-ra lehet kiutalni a megkeresett jövedelmeket. A regisztráció ingyenes, és az első kitöltött kérdőívért kb. 0,88 és 1 dollár közötti összeget jóvá is írnak, majd utána sűrűn érkeznek a további kérdőívek. Egyéb pénzkereseti lehetőség az ismerőseid meghívása a PaidViewPointra, amely további 1 dollár bevételt jelent személyenként, amennyiben elérik a kifizetési limitet, vagy 20%-ot folyamatosan abból, amit keresnek ha Ön VIP taggá válik.

A kezelőfelülete is végtelenül profi és átlátható, még az angolul nem annyira jól beszélőknek is. Aki nem tud angolul az használja a google fordítóját, persze így a kérdőívek kitöltési ideje is megnyúlik.

Regisztráció a PaidViewPoint oldalára>>

A PaidViewPoint egy ANGOL nyelvű honlap, angol kérdőívekkel, de az egyik legjobb ilyen szolgáltatás amely szinte naponta küldi a kérdőíveket. A kiküldött kérdőívekért minden esetben jóváírás történik. Rövid 2-3 perces kérdőívek érkeznek, azok viszont rendszeresen. PayPal-ra lehet kiutalni a megkeresett jövedelmeket. A regisztráció ingyenes, és az első kitöltött kérdőívért kb. 0,88 és 1 dollár közötti összeget jóvá is írnak, majd utána sűrűn érkeznek a további kérdőívek. Egyéb pénzkereseti lehetőség az ismerőseid meghívása a PaidViewPointra, amely további 1 dollár bevételt jelent személyenként, amennyiben elérik a kifizetési limitet, vagy 20%-ot folyamatosan abból, amit keresnek ha Ön VIP taggá válik. A kezelőfelülete is végtelenül…

Értékelés

Nyelve: Angol - 9
Referálás: Van - 10
Bónusz : Regisztrációért 0,88$ -1$ között - 10
Kérdőívek gyakorisága - Naponta - 10
Kérdőívek értéke - alacsony 3 Cent - 0.5
Kérdőívek hossza, nehézsége: Könnyű és rövid - 9
Kifizetési limit - 15$-tól - 1
Egyféle kifizetési lehetőség: PayPal - 5
Összhatás számunkra - 4.5

6.6

Elfogadható

Összegzés: Összességében mindenképp ajánlatos csatlakozni és napi szinten kitöltögetni a kérdőíveket, de érdemes az oldalunkon található összes többi kérdíves és egyéb online munkákra is feliratkozni, hogy növeljük pénzforrásainkat. TIPP: Minden este nézze meg a PaidViewPoint fiókját, hiszen szinte minden nap érkezik egy új kitöltenivaló!

User Rating: 2.9 ( 1 votes)
7

2 hozzászólás

  1. Fizetett már valakinek ez a cég??

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*