Home | Pénzforrások | Közvéleménykutatás | Mobrog közvéleménykutatások pénzért
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

Mobrog közvéleménykutatások pénzért

A MOBROG a németországi Dr. Grieger & Cie. piackutató intézet szolgáltatása. Világszerte végeznek felméréseket az interneten, illetve okostelefonokra írt alkalmazásukon keresztül.

Online panelük egy globális hálózat részét képezi, így még a széleskörű felméréseket is kiváló minőségben tudják elvégezni.

A kiváló minőség tartós biztosítása érdekében az „ICC/ESOMAR Piac- és Társadalomtudományi Kutatásokra Vonatkozó Nemzetközi Kódex” által meghatározott alapelveket követi a MOBROG, és szolgáltatásaik nyújtása során teljesítik a nemzetközi piackutatásra vonatkozó MRS, CASRO, MRA & ARF irányelveket.

Fizetés

A felméréseken való részvételedért rövid felmérésenként 150 és 900 Ft közötti összeget kereshetsz.

A MOBROG-nál aktívan részt vehetsz a piackutatásban, elmondhatod véleményedet, és a felméréseken való részvétellel pénzt kereshetsz.

A felméréseken résztvevők a fáradozásaik elismerése jeléül fizetésben részesülnek, amelyet PayPal-on keresztül vehetnek fel.

paypal-icoOnline Bank  |  Regisztrációs segédlet PayPal-hoz>>  |  Az Online Bankokról bővebben>>

Online felmérések

A Mobrog Online felületen kínálja azt a lehetőséget, hogy a felméréseket kényelmesen, számítógépedről töltse ki. Ehhez rendszeresen küld e-mailes meghívókat a felmérésekre, amelyeket aztán kényelmesen kitölthet az interneten. Előzőleg tudatjuk, hogy a felmérésen való részvétel mennyi időt vesz igénybe, illetve mennyit kereshet vele. Természetesen nem kötelező a részvétel. Minden alkalommal saját maga választhatja ki a felmérést, és a számára legmegfelelőbb időpontban töltheti ki azt.

Megbízhatóság

A Mobrog megígéri, hogy a felmérés kitöltése előtt mindig tudatja Önnel, hogy mennyi időt vesz igénybe egy felmérés, és mennyit kereshet vele. Személyes adatai védelme 100%-osan garantált, érdekes felmérésekkel kereshet pénzt, és hozzájárulhat a tudomány és piackutatás eredményeihez. Az Ön ígérete: Valós adatokat ad meg magáról, és legjobb tudással, lelkiismeretesen válaszol a felmérés kérdéseire. Ennyi az egész.

A Mobrog regisztrációs linkjét készségesen elküldjük Önnek, ha az alábbi Email címre ír nekünk egy üzenetet (írja bele, hogy a MOBROG-hoz kér regisztrációs linket). Nézze meg a Spam mappáját is, mert lehet, hogy a levelezőrendszere oda dobja be a meghívónkat.

Regisztrációs link kérése:  internetes@penzforrasok.com

A MOBROG a németországi Dr. Grieger & Cie. piackutató intézet szolgáltatása. Világszerte végeznek felméréseket az interneten, illetve okostelefonokra írt alkalmazásukon keresztül. Online panelük egy globális hálózat részét képezi, így még a széleskörű felméréseket is kiváló minőségben tudják elvégezni. A kiváló minőség tartós biztosítása érdekében az „ICC/ESOMAR Piac- és Társadalomtudományi Kutatásokra Vonatkozó Nemzetközi Kódex” által meghatározott alapelveket követi a MOBROG, és szolgáltatásaik nyújtása során teljesítik a nemzetközi piackutatásra vonatkozó MRS, CASRO, MRA & ARF irányelveket. Fizetés A felméréseken való részvételedért rövid felmérésenként 150 és 900 Ft közötti összeget kereshetsz. A MOBROG-nál aktívan részt vehetsz a piackutatásban, elmondhatod véleményedet, és a felméréseken…

Értékelés

Nyelve: Magyar - 10
Referálás VAN : 1 Euró / aktív meghívott - 10
Bónusz: Nincs - 0.1
Kérdőívek gyakorisága - változó - 5
Kérdőívek értéke:150-900 - 8.5
Kérdőívek hossza, nehézsége: Nem problémás - 8
Kifizetési limit: Nincs adat - 5
Pénz kikérésének módja: PayPal - 5
Összhatás számunkra - 5

6.3

Elfogadható

User Rating: 2.64 ( 8 votes)
6

4 hozzászólás

 1. Hirsch Mónika

  Szeretnék részt venni a közvélemény kutatásokban.

 2. Lengyel Istvánné

  Hello!
  Szeretnék regisztrálni és részt venni a kutatásokban.

 3. Bíró Zsuzsanna

  Mobrog- hoz kérek egy regisztrációs linket!

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*