Home | Infó | Internetes Bankok – Elektronikus pénztárcák
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

Internetes Bankok – Elektronikus pénztárcák

Ma már több megbízható Online bank áll rendelkezésünkre, melyekre ingyenesen regisztrálhatunk fel és könnyedén bonyolíthatjuk le pénzforgalmainkat az Interneten keresztül. Utalhatunk közvetlenül lakossági bankszámlánkra, biztonságosan fizethetünk bankkártyánkkal (dombornyomottal), sőt akár online munkával, vagy éppen játékokkal szerzett pénzünket is könnyedén átutalhatjuk magunknak – és szinte minden tranzakció nagyon hamar lezajlik.

 Nincs még internetes bankszámlája? Ha Internetes pénzforrásai vannak/lesznek akkor elengedhetetlen, hogy rendelkezzen egy vagy több ilyen számlával. A számlanyitás  és a fenntartása sem kerül költségbe! Általában akkor terhel minket költség (minimális), ha utalást kérünk lakossági bankszámlánkra, de bizonyos összeghatár felett ez is díjmentes!

Felmerülhet a kérdés, hogy akkor miből él egy ilyen bank, ha ennyi mindent ingyen szolgáltat? A válasz: azon kereskedéssel foglalkozó oldalakból, amelyek fizetési lehetőségként vevőik számára biztosítják az internetes bankon keresztűl történő fizetést – A bankok ezektől a cégektől a forgalom után jutalékot számolnak fel.

A Legismertebb Internetes Bankok, melyekre mindenképpen szűkséges felregisztrálni, ha Internetes pénzforrásainkat szeretnénk elérhetővé tenni. A penzforras.com csapata az alábbiakat használja, mégpedig megbízhatóan évek óta:

skrill-ico –Regisztráció a SKRILL-reSkrill fiók magyar regisztrációs segédlete>>

payza-ico – Regisztráció a Payza-ra  |  Payza fiók magyar regisztrációs segédlete>>

paypal-ico – Regisztráció a PAYPAL-raPayPal fiók magyar regisztrációs segédlete>>