Home | Infó | PTC oldalak – pénzkereset pár perc kattintgatásért
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

PTC oldalak – pénzkereset pár perc kattintgatásért

 Sokat gondolkodtunk azon, hogy betegyük-e a PTC oldalakat honlapunkra, hiszen rengeteg PTC oldal jön létre a semmiből és szűnik meg minden előzmény nélkül is. A másik kérdés, hogy a PTC oldalak pénzkereseti lehetősége, illetve annak nagysága érdemes-e arra, hogy szót ejtsünk róla. Úgy gondoltuk, hogy mivel valós pénzkerestről van szó -és mi ilyeneket mutatunk be az oldalunkon- így a PTC online kereseti lehetőséget is bemutatjuk és ajánlunk pár oldalt, amelyek évek óta működnek és rendesen fizetnek is.

A PTC  (Paid To Click) oldalak azért fizetnek, hogy napi bizonyos számú reklámot megtekintsünk. Általában 4-10 darab reklámról van szó, melyeket 15-30 másodpercig kell megjelenítenünk a számítógépünkön. Ez a folyamat automatizálva van. Persze közben akár más lapok is nyitva lehetnek, nem kell kötelezően “bámulnunk” ez idő alatt a reklámokat. -Valójában nem is a reklámok elolvasásáért fizetnek, hanem azért, hogy megnyitottuk egy-egy hírdető oldalát. Ez a hírdetőnek a látogatottsági statisztikája miatt fontos, hiszen a PTC-ben dolgozó emberek millió igen nagy látogatottságokat generálnak a hírdetőknek, mégha 15 másodperces megtekintésekről is van szó.

  • Kis lépésenként össze lehet gyűjteni a pénzt, és általában 2$ -nál át is utalható az internetes számlánkra.
  • Ha több PTC oldalra is regisztrálva van, akkor nyilvánvalóan többszöröződik a napi bevétele.
  • Ésszerű befektetés, hogy ezeken az oldalakon vásárolhat illetve bérelhet magának mindenki kattintgató embereket is, melyek kattintásaiból aztán szintén részesülünk. Illetve vásárlás nélkül is lehetőség van meghívni barátait,  ismerőseit is, akiknek Ön mondja el, hogy ők is kereshetnek ilyen módón pénzt. Tehát az Ő kattintásaikból Ön is részesül.
  • Ha komolyan és szisztematikusan elhatározza, hogy foglalkozik ezzel, akkor egészen szép összegeket is tud kreálni magának kiegészítő kereset gyanánt, kevés időráfordítással.

Miből keletkezik a bevétel

Ezek a reklámmegjelenítő oldalak olyan hirdetéseket jelenítenek meg, amiért a megrendelő cégek és vállalatok fizetnek. Ezeket a pénzeket osztják szét azok között akik naponta klikkelnek a reklámokra. Másrészt a PTC oldalakon termékeket és szolgáltatásokat is lehet vásárolni, melyek szintén forgalmat generálnak a tagoknak. Ilyen szolgáltatás a kattintásos emberek vásárlása, bérlése. A felminősítés előnyösebb tagságra stb.

A lényeg, hogy teljesen ingyenesen csatlakozva már azonnal el tudjuk kezdeni a pénz gyűjtögetését. Ami még fontos, hogy rendelkezni kell, egy internetes elektronikus pénztárcával, vagyis online E-bankkal. Ilyen a PayPal, Payza, Skrill…stb.

Az Online Bankokról bővebb infó>>

Ha Ön kitartó és türelmes, akkor meg lesz a munkája gyümölcse, hiszen az első naptól kezdve folyamatosan növekszik egyenlege. Az elején nehéz lehet és úgy tűnhet, hogy nehezen gyűlik a pénz, de GYŰLIK. Feladni semmiképpen sem szabad. Amikor megkapja az első kifizetést, az nagyon jó érzés lesz, mégha pár dolláról is van szó. (Tipp: Ha megtudja állni, hogy ezt az első két dollárt nem utalja ki magának egyből, hanem például vásárol belőle referáltakat, akkor gyorsabban fog növekedni ezáltal a pénze). Ezután már lesz mit befektetni is amivel felgyorsulhat a pénzkereset folyamata. Türelem és kitartás, ha ezek nincsenek meg akkor el sem szabad kezdeni!

TIPPEK:

1. Az első, és talán legfontosabb tippem, hogy minden nap kattintson annyit, amennyit felajánl a cég ahova beregisztrált. Az a legkényelmesebb, hogyha internetezés közben (pl. hírek olvasása közben) lekattint egy-egy reklámot, és így szépen el is fogy a napi adag. Biztosan lesz olyan nap, amikor nem ér rá, de mindenképpen arra kell törekedni, hogy minél kevesebb kattintás maradjon ki.

2. A gyorsabb pénzkeresés egyik logikus útja, hogy regisztrál több oldalon is, így egyidejűleg több oldalon tudsz klikkelgetni, amivel időt spórol és bevételeit pedig növeli. Az általunk ajánlott oldalakkal érdemes kezdeni, mert ezek megbízható és valóban fizető oldalak. Egy oldalon viszont csak egyszer szabad regisztrálni!

3. Egy nagyon fontos dolog az oldalak ajánlása az ismerőseinek, barátainak, hiszen ezzel lehet igazán megsokszorozni a bevételeket. Ha ajánlja például néhány közeli ismerősének (ők lesznek a saját referralok), és ők is komolyan kattintgatni fognak, akkor azonnal meglátja, hogy mennyivel gyorsabban megy a pénzgyűjtés. Gondoljon bele, hogy mennyivel többet kereshet, ha több ember “dolgozik Önnek”! Referralokat vásárolni is lehet. De ez már inkább egy befektetési mód, amivel könnyen lehet profitot termelni.

4. Technikai tipp: Érdemes betenni, azokat a pénzkereső oldalakat a kedvencek közé, amiken regisztrált, mert úgy nem kell megjegyezni az oldalak címeit.

5. Biztonsági tipp: Lehetőleg, minden oldalon (de legalább a bankoknál, és olyan oldalakon, ahol már sok pénze van) használj on különböző jelszót. Ezeket a jelszavakat írja össze, és tegye el egy biztonságos helyre, vagy védje oldalát egy jelszóval a gépén.

ÖSSZEFOGLALVA

A PTC-vel pénzkereséskor rá kell kattintani egy hirdetésre és a megnyíló ablakot megadott ideig, nyitva kell hagyni -ezek automatizált folymatok. Miután letelt az idő, megjelenik egy felirat. Például: Thank you, vagy You have been credited. Ez annyit jelent, hogy a pénz jóvá lett írva a számláján, és nyithatja a következő hirdetést. A hirdetést akár le is tehetjük a tálcára. Érdemes úgy csinálni, hogy több ablakban egyszerre több cégnél is bejelentkezik és mindegyiknél rákattint egy-egy hirdetésre (egy cégnél csak egy hirdetés lehet nyitva). Így gyorsabban végig lehet kattintani a  napi reklámadagot, a napi pénzforrásainkat. Amikor az egyik letelt, ott nyit egy újat, és amíg az megy, átmegy egy másik cég oldalára és, ha ott is letelt az idő, nyit ott is egy újat oldalt. Ez elsőre bonyolult, de gyakorlatban gyerekjáték. (Videó segítség készül hamarosan)

Mennyit ér egy link? Általában a cégek 0,1 és 1 cent közötti összeget fizetnek egy kattintásért.

 

Nincs más hátra, mint az általunk tesztelt és működő PTC oldalak közül felregisztrálni -a jó hatásfok érdekében mindegyikre.

[sws_divider_basic]

MEGBÍZHATÓ PTC Oldalak kivonata


CÉG

NYELV

KERESET/db

KIFIZETÉS

REGISZTRÁCIÓ

REFERÁLÁS
. .
NEOBUX angol 0,01-0,2 $ Payza, PayPal Ingyenes Van
.
cheque-yes-ico
.     .
Bővebb ismertető erről>>
Regisztráció>>

1 hozzászólás

  1. szeretnék kérni meghívót az oldalra.

    Köszönöm:

    Jedlinszki Zsuzsa

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*