Home | Pénzforrások | Közvéleménykutatás | JTN Panel – Kérdőívek kitöltése pénzért
CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

JTN Panel – Kérdőívek kitöltése pénzért

A JTN Panel nevű piac és közvélemény kutató egy Bulgáriában bejegyzett cég, amely európa szerte tevékenykedik sikeresen mind a piackutatást megrendelő, mind pedig a kérdőíveket kitöltő személyek szemszögéből. A cég kérdőíveket küld ki amiért aztán pontokat kapunk. Az így kapott pontokat pedig pénzre válthatjuk. A regisztráció könnyű, hiszen teljesen magyar nyelvű az oldal. Először egy űrlapot kell kitölteni, majd érkezik egy e-mail melyben a linkre kattintva folytathatja az adatai megadását az aki szeretne pénztkeresni ezzel a lehetőséggel is.

A JTN Panel információkat gyűjt az emberek preferenciáiról a különböző termékekre, szolgáltatásokra és reklámokra vonatkozólag. Mint leendő JTN Panel tag Ön részévé válik azon közösségnek, akik önkéntesen kívánnak részt venni azokban a kutatásokban, amelyeket a JTN Researches vagy ügyfelei végeznek.

A kutatásainkban való részvétele során mi feldolgozzuk az Ön válaszait, összehasonlítjuk azokat a kutatásban résztvevő többi alany válaszaival, majd továbbítjuk a kapott eredményeket ügyfeleink számára. Az Ön válaszai közös, anoním formában kerülnek feldolgozásra, így ez az informació semmiképpen nem hordozhat személyes adatokat Önről, vagy az Ön által adott válaszokról.

. Ön nélkül a munkánk ellehetetlenülne.Ön munkánk mozgató ereje.

Kifizetés

Átlagosan havonta 1-2 felmérést kell kitölteni, amiért pontokat kapunk. Egy kérdőív 20-100 pontot ér, a terjedelmétől függően.

Pontokat tudsz szerezni a meghívott tagok után is (10pont/fő)!

A pontok beváltása:

1pont = 7,6Ft        1.000pont után lehet beváltani a pontokat.

 • Hogyan lehet a megszerzett pontokat pénzre beváltani?
  Miután Ön összegyűjtött 1000 JTN pontot, jelezheti beváltási szándékát a servicehu@jtnpanel.com-nak, hogy beválthassa őket a pénzbeli egyenértékükre. Mi elküldjük Önnek az összeget postai úton az Ön által meghatározott címre. A postai költségeket mi álljuk.

A regisztráció a JTN Panel

Amennyiben hivatalos “baráti” meghívót szeretne a JPN Panel oldalára, akkor azt mi 24 órán belül elküldjük Önnek. Ehhez használja az alábbi Email küldő űrlapunkat és írja bele, hogy: JTN Panel – kérdőív meghívó” üzenetet. Kérjük nézze meg a SPAM mappáját is, ha huzamosabb ideig nem kapna meghívót.

[contact_form]

A JTN Panel nevű piac és közvélemény kutató egy Bulgáriában bejegyzett cég, amely európa szerte tevékenykedik sikeresen mind a piackutatást megrendelő, mind pedig a kérdőíveket kitöltő személyek szemszögéből. A cég kérdőíveket küld ki amiért aztán pontokat kapunk. Az így kapott pontokat pedig pénzre válthatjuk. A regisztráció könnyű, hiszen teljesen magyar nyelvű az oldal. Először egy űrlapot kell kitölteni, majd érkezik egy e-mail melyben a linkre kattintva folytathatja az adatai megadását az aki szeretne pénztkeresni ezzel a lehetőséggel is. A JTN Panel információkat gyűjt az emberek preferenciáiról a különböző termékekre, szolgáltatásokra és reklámokra vonatkozólag. Mint leendő JTN Panel tag Ön részévé válik azon közösségnek, akik önkéntesen kívánnak…

Értékelés

Nyelve: Magyar - 10
Referálás: Van (elvileg, de nem így tapasztaljuk egyelőre) - 5
Bónusz: Nincs - 0.1
Kérdőívek gyakorisága: Ritkábban - 5
Kérdőívek értéke: 20-100 Pont - 7
Kérdőívek hossza, nehézsége: közepes - 5
Kifizetési limit 1000 pont (7600 Ft) - 5
Pénz kikérésének módja: Postai kifizetés - 2.5
Összhatása számunkra - 6.5

5.1

Elfogadható

User Rating: 3.31 ( 12 votes)
5

3 hozzászólás

 1. Lukács Tünde

  JTN Panel – kérdőív meghívó

 2. Tisztelt Cim!
  Szeretnék csatlakozni, a kérdőíves kitöltés csapatához!
  Tisztelettel :Oláh Béláné

  • Penzforrasok

   Kedves Oláh Béláné, elküldtük önnek a meghívó linket a csatlakozáshoz. Sok kérdőívkitöltést kívánunk.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*